Странице

четвртак, 10. јануар 2013.

Звезда се спријатељила са Принцом УАЕ

Како је и било најављено Принц Престолонаследник Уједињених Арапских Емирата, Шеик Мухамед бин Зајед ал Нахјан учинио је велику част ФК Црвена звезда посетивши просторије клуба где је имао прилике да разговара са председником Драганом Џајићем.

 
У друштву првог потпредседника Владе Србије и Министра одбране Александра Вучића Шеик Мухамед бин Зајед посетио је "Маракану" где је имао прилике да се упозна са челницима али и са богатом историјом најтрофејнијег српског клуба.

Шеик Мухамед бин Зајед одушевио се трофејном салом ФК Црвена звезда а пошто је погледао слику Драгана Џајића из играчких дана нашалио се на следећи начин.

"Ово је сликано пре десет година" казао је Шеик.

Престолонаследник УАЕ изразио је жељу да "Маракану" посети поново али да наредног пута то буде на једној такмичарској утакмици а Драган Џајић захвалио му се што је учинио част Црвеној звезди посетивши клупске просторије.

"Доласком у Црвену звезду Шеик Мухамед бин Зајед учинио је велику част нашем клубу. Изразио је жељу да посети неку од наших утакмица на Маракани и ми ћемо му са великим задовољством изаћи у сусрет. Желим још једном да му се захвалим и видећемо како у будућности да успоставимо још присније односе. Шеик је човек који познаје и воли спорт и фудбал и мислим да наша сарадња са њим може да буде на обострано задовољство" казао је Џајић.

Шеику и његовим сарадницима уручени су и пригодни поклони у виду дресова фудбалског и кошаркашког клуба Црвена звезда а своје утиске о посети Принца Уједнињених Арапских Емирата изнео је и потпредседник клуба Небојша Човић.

"Имали смо велику част и задовољство да нас посети Шеик и да га упознамо са фудбалским клубом. То је први корак, а све остало ћемо видети. Простора за сарадњу има доста, али не треба правити никакве мистификације. Ми смо отворени за сарадњу са свима који могу да помогну Звезди, и фудбалском клубу, и целом спортском друштву. Ипак, не бих да прејудицирам ништа, широко је поље да буде сарадње, али и да је не буде. Према томе, немојте да журимо" истакао је Небојша Човић.

Посета Шеика Мухамеда бин Заједа трајала је нешто више од пола сата па није било времена да се говори о озбиљнијој сарадњи али јасно је да новоформирано пријатељство Звезди може да донесе велике повластице у будућности.

Нема коментара:

Постави коментар