Странице

четвртак, 10. јануар 2013.

Слобода спремна за преговоре

Највећи проблем Црвене звезде у овом тренутку је рачун који је у блокади. Потрпедседник Црвене звезде Небојша Човић изјавио је да ће клупски рачун бити деблокиран тек када две банке и два клуба, Борац и Слобода, буду изашли у сусрет Звезди. 
 
Слобода: Желимо договор, не и причу са Човићем преко медија
Уколико би Еуробанка и Марфин банка скинули добар део блокаде, која тренутно износи 3,5 милиона евра, уз то да и клубови Борац Чачак и Слобода прихвате понуду са "Маракане" да се у неколико рата измире обавезе црвено-белих, Звезда би успела да потпуно уклони блокаду. У Слободи кажу да је договор могућ, али да су интереси клуба приоритет.

- Немам намеру да са Човићем причам преко медија. Дали смо предлог Црвеној звезди и очекујем контрапредлог. Надам се да ћемо се договорити око спора. Ипак, интереси Слободе су ми на првом месту, а не Црвене звезде. Није спорно да желимо да се договоримо, али очекујем компромис, а не став једне или друге стране - поручио је председник Ужичана Драган Суботић.

Подсећамо, Ужичани су пустили меницу Звезди због кашњења од десет месеци са уплатама за трансфере Николе Максимовића и Филипа Касалице. 

Нема коментара:

Постави коментар