Странице

четвртак, 10. јануар 2013.

Престолонаследник на Маракани

Престолонаследник Емирата данас у посети на "Маракани". Разговара се о могућностима улагања у Црвену звезду за коју би то био спас. Блокада рачуна и даље кочи клуб.

У Звезди много очекују од данашње посете Мухамеда бин Заједа.

Он је синоћ требало да посети "Маракану", али ће се данас састати са Драганом Џајићем и Небојшом Човиће. На клубу ће бити да представи своје потенцијале и отвори причу око могуће сарадње.

Наиме, престолонаследник Емирата је заинтересован за улагања, а оно што би за Звезду било много за њега је мало. То наравно не значи бацање новца већ конкретан план како да се оствари сарадња.

Звезда је и даље у силним невољама, банкарске камате су омча око врата и мада се Човић јуче позивао на финансијски морал, јасно је да су банке те које се питају.

Пре свега папири су чисти и дугови постоје, а то ко је узимао кредите и под којим условима неће Звезди олакшати ситуацију.

Блокада рачуна је око 3.8 милиона евра, две банке би морале да скину своје блокаде, као и да буде постигнут договор са клубовима којима се дугује како би рачун профункционисао.

Међутим, за сада нема помака у преговорима, и даље се чека евентуално неки трансфер који би олакшао ситуацију и клуб приближио циљу, скидању поменуте блокаде.

Један од корака за будућност би могли да буду данашњи разговори са Бин Заједом, иако не треба очекивати одмах конкретне резултате. Ипак, црвено-бели ће имати шансу да привуку најозбиљније могуће улагаче...

Нема коментара:

Постави коментар