Странице

четвртак, 8. новембар 2012.

Лукић напушта Звезду!?

  Владан Лукић напустиће функцију председника Црвене звезде, а оно што у овом тренутку није познато је само тачно време када ће то учинити. Можда већ за неколико дана...

 Како преносе "Новости" Лукић ће у уторак састао са Александром Вучићем у присуству "сиве еминенције" клуба Горана Весића и "сиве еминенције" клуба представника Звездиних навијача. Исти лист тврди да би Лукић и Вучић требало да се састану поново у наредних недељу дана како би размотрили ситуацију.

Каква год одлука да буде о времену оставке Владана Лукића, од ње нас дели само месец дана после чега ће црвено-бели морати да спроведу нове изборе у дело.

Први човек Звезде не излази већ скоро годину дана пред новинаре, већ са јавношћу комуницира путем саопштења или званичног сајта, вероватно како би избегао непријатна питања. Једно од горућих је шта се десило са обећаним трофејима у домаћем шампионату и о плановима за озбиљније наступе у Европи.

Ипак, све се на крају своди на новац, па би Лукић такође требало да објасни како је и колико нарастао дуг клуба од његовог доласка на чело црвено-белих, као и ко има "тапију" на власништво над "Мараканом".

Нема коментара:

Постави коментар