Странице

четвртак, 8. новембар 2012.

Лукић поднео оставку!

Како је јуче било најављено, председник фудбалског клуба Црвена звезда, Владан Лукић, поднео је оставку на ту функцију.


Досадашњи председник фудбалског клуба Црвена звезда Владан Лукић напустио је ту функцију, сазнају извори блиски клубу из Љутице Богдана.

Свега четири месеца прошло је од када је Владан Лукић добио нови мандат на председничкој функцији у фудбалском клубу Црвена звезда а данас је одлучио да напусти "фотељу" и оде са "Маракане".

Владан Лукић обављао је функцију председника ФК Црвена звезда од лета 2009. године а на летошњим изборима добио је нови мандат.

Иако клуб још увек није објавио информацију да је Лукић поднео оставку извори у клубу саопштили потврдили су порталу "редстарбелграде.инфо" да је Лукић пресекао и одлучио да оде.

Чека се обраћање медијима, како клуба, тако и Владана Лукића а вршилац дужности биће Петар Шкундрић чији ће задатак бити да окупи Управни одбор и потражи најбоље решење у тренутној ситуацији.

Клупски Статут Црвене звезде налаже да изборне радње трају три месеца па би председничка фотеља у Лљутице Богдана требало да добије новог власника најкасније до марта 2013. године.

Током свог председничког мандата Владан Лукић није успео да донесе титулу Црвеној звезди а више пута му је замерано да је доносио одлуке које су ишле на штету клуба.

У децембру 2009. године Црвена звезда је отишла на зимску паузу са три бода предности у односу на "вечитог ривала" а већ на пролеће пораз у Крагујевцу од Металца из Горњег Милановца био је довољан да се Владимиру Петровићу Пижону уручи отказ.

Лукић је на функцију шефа струке довео Ратка Достанића а Црвена звезда је до краја пролећног дела шампионата изгубила титулу.

Има и добрих ствари које су се догодиле Звезди за време Лукићевог мандата. Склопљен је јако важан уговор са компанијом "Газпром Њефт" у јулу 2010. године а освојена су и два трофеја у Купу Србије.

Нема коментара:

Постави коментар