Странице

петак, 28. септембар 2012.

Mијаиловић,Младеновић и Максимовић- 6 милиона

Финансијска конструкција за наредни период би требало да буде затворена већим давањима Гаспрома, али и продајом права на тројицу играча супер агенту Пинију Захавију.


 "Спортски журнал" има потврду да је недавни пуит Стефана Пантовића, финансијског директора клуба у Лондон, повезан са жељом Захавија да откупи тројицу фудбалера, тачније право на њихову продају.

Већ од раније се зна да је један Никола Максимовић, а на списку жеља су Мијаиловић и Младеновић.

"Трио М" би могао да напуни Звездину касу јер би Захавијев инвестициони фонд унапред исплатио новац. Поменути играчи би наставили да играју на "Маракани", али би право на њихову продају имао Захави, који је у српској јавности познат као менаџер земљака Аврама Гранта, али је веома утицајан и један је од најпознатијих агената на свету.

Лист тврди да би сума била између пет и шест милиона евра, што за пакет представља пристојан новац, тим пре што се ради о двојици дефанзиваца, али и задњем везном какав је Мијаиловић.

Уз тај новац и дуплиран износ давања Гаспрома, на "Маракани" би затворили рупе, регулисали део дуговања, исплатили играче и скинули са главе претњу елиминацијом из Европе, која и даље чека иза угла, уколико се понове проблеми од претходних сезона.

Наравно, невоља би била уколико би Захави, ако посао буде склопљен, неког играча одмах продао, тачније у јануару, али од тога вероватно нема ништа, разлог је што ће и он чекати да кроз игре у репрезентацији, поменутим фудбалерима цена порасте.

Нема коментара:

Постави коментар