Странице

субота, 29. септембар 2012.

Пренос утакмице Црвена Звезда - Смедерево

Након низа везаних гостовања, фудбалери Црвене звезде се враћају кући, где ће, пре нове серије путовања, предахнути на својој “Маракани” када вечерас дочекају екипу Смедерева.

Након Крагујевца, Куле и Ниша, Црвена звезда се коначно вратила кући.

И опет за кратко, пошто већ у наредна два кола гостује у Ивањици и Суботици.

“Не треба заборавити да нам следе опет два гостовања, па репрезентативна пауза, тако да ћемо поново дужи период одсуствовати са нашег стадиона.”, рекао је стратег Црвене звезде, Александар Јанковић.

Такав распоред, ипак, само повећава мотив да се у кратком сусрету са својим верним навијачима код куће, фудбалери Црвене звезде напуне еланом и наставе серију победа која је иза њих.

“Имамо велику жељу да оставимо добар утисак, да на досадашње победе додамо још једну уз, наравно, бољу игру него што је то био случај у претходним утакмицама.”

“Неће бити лако, играмо против искусног тима, екипа која зна како да дође до резултата, међутим, наши циљеви су јасни – Црвена звезда увек иде на победу.”, истакао је Јанковић.

Гостујућа екипа Смедерева оклопа спремног стиже у Београд, са жељом да се надиграва са фаворизованим домаћином.

"Звезда је свакако фаворит против нас, они су главни конкуренти за титулу у првенству. Мораћемо добро да се помучимо и ознојимо како бисмо пружили достојан отпор тако доброј екипи као што је Звезда."

"Битно нам је да одиграмо добро, да форму подигнемо на још виши ниво. Не идемо у Београд са белом заставом, нисмо се унапред предали. Имамо своје амбиције које ћемо покушати да реализујемо, али смо свесни да је пред нама велики изазов", рекао је тренер Смедерева, Александар Јањић.

Утакмица на "Маракани" се игра од 19 сати.

Пренос Утакмице можете да пратите на " Прва ТВ "
или преко интернета путем линка : http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=392

За пренос преко радиа нисмо још сигурни ако буде био бићете обавјештени путем фб странице.

Нема коментара:

Постави коментар