Странице

петак, 7. септембар 2012.

УЕФА контролише Звезду

Црвено - бели очекују ревизију УЕФА, под лупом пословање, односно дугови. Звезда под условном суспензијом која може да прерасте у избацивање из Европе наредне године. У клубу не верују у такав расплет.
 



Према тврђењу председника бугарског савеза Борислава Михајлова, који је и члан Извршног одбора УЕФА, најтрофејнији тамошњи клуб, ЦСКА је поново у опасности да остане без лиценце.

Дугују преко 40 милиона евра, играчима, тренерима, повериоцима, ускоро им у посету стижу ревизори УЕФА који могу одмах да укину лиценцу за играње у Европи.

"У сличној позицији је и српска Црвена звезда", рекао је Михајлов.

Међутим, на "Маракани" кажу да ситуација није баш иста.

"ЦСКА је већ био суспендован из евро такмичења. Ми смо једну такву контролу у јуну прошли, очекујемо нову, са истим исходом", рекао је "Спортском журналу" наследник Ђорђа Стефановића, вд генсек Стефан Пантовић.

Пре тога ће и државни ревизори контролисати пословање Звезде (као и Партизана), а видећемо како ће се ситуација развијати око дугова који расту. Јуче је спречен штрајк запослених исплатом дела плате, али клуб касни са обавезама пола године, а дугује се и играчима, као и Роберту Просинечком. Бившем тренеру би требало да исплате око 300 000 евра.

Нема коментара:

Постави коментар