Странице

субота, 8. септембар 2012.

Лукићев "дан Д" ?

Владан Лукић би током дана могао да се састане са Александром Вучићем. За сада реалнија варијанта да остане у клубу, али на некој другој функцији. Спречио распродају екипе овог лета...




Владан Лукић је под жестоким притиском, поготово после одласка Роберта Просинечког који је својим ауторитетом из играчких дана, али и статусом који ужива код навијача покривао многе проблеме, пре свих оне финансијске природе.

То је практично омча око Звездиног врата, силни дугови ниједног тренутка нису дали руководству било какав маневарски простор.

Лукић је као први човек на удару, део јавности је јасан у захтеву да оде, али како стоје ствари он неће тако лако препустити фотељу.

Данас би требало да се састане са Александром Вучићем, разговараће се о ситуацији у клубу и евентуалном повратку Драгана Џајића. У игри је и политика, Лукић има подршку СПС - а, чији чланови преовлађују у управи.

Због тога је најреалнија варијанта да Звезда добије новог председника али да Лукић остане у клубу. Са којом функцијом, то се и не назире.

И поред лавине критика, треба рећи да је успео да сачува тим, иако је то био начин да себи купи време. Наиме, како је открио вд спортског директора Василијевић, у клубу је постојала дилема да ли да се продају најбољи играчи, пре свих Лазовић, Мијаиловић и Миливојевић.

Није тајна да су они имали понуде, и да би близу десет милиона евра стигло у касу Звезде за поменути трио.

"Лукић је пресекао јер бисмо значајно ослабили екипу", преноси "Спорт" тврдње Василијевића који је додао да је клуб имао и промашаја у прелазним роковима, али да их имају сви, то је за фудбал нормална ствар.

У сваком случају, сигурно је да ће Лукићева судбина бити у центру пажње у наредним недељама...

Нема коментара:

Постави коментар