Странице

петак, 7. септембар 2012.

Мићко у Зениту?!

Руски Зенит направио је прави ''бум'' у завршници прелазног рока, а у редовима (пре)богатог клуба из Санкт Петерсбурга сада размишљају на дуже стазе, па већ овог лета желе да од Црвене звезде капаришу талентованог Срђана Мијаиловића.






Наиме, према сазнањима ''Новости'', руски шампион понудио је Звезди четири милиона евра за 18-годишњег везисту, који би, међутим, остао на Маракани још годину дана.

Наводно је Мијаиловић велика жеља тренера Зенита Лучана Спалетија, који је на препоруку својих скаута одгледао Мијаиловића у више наврата на делу и оно што је видео, очигледно му се веома допало.

Дакле, у случају да челници Звезде прихвате ову понуду, био би потписан предуговор са Русима, а висина обештећења не би могла да се мења следећег јуна, када би Мијаиловић и званично постао члан првака Русије.

У прилог реализацији трансфера свакако иде и улога Гаспрома, заједничког спонзора и Звезде и Зенита, али и чињеница да се тренутно Мијаиловићева вредност процењује на 1,5 милиона евра, што је знатно мање од онога што Руси нуде Звезди.

Наравно, сада се очекује одговор челника Звезде, који немају много времена за размишљање.


Нема коментара:

Постави коментар