Странице

понедељак, 24. септембар 2012.

Почиње куп

Стартује такмичење у купу Србије, дерби у Нишу где гостује Црвена звезда. Партизан обнавља градиво против Пролетера, Пећинчани против Воше, лидер ПЛС у Смедереву...
Сви мечеви су на програму у среду од 16 часова, подсетимо, по правилима, ако не буде победника, одлучују пенали.


Шеснаестина финала доноси неколико занимљивих мечева, иако је ово такмичење практично резервно и током година је изгубило готово сваку драж.

У Нишу, на реновираном "Чаиру", Раднички дочекује Звезду, покушаће да се реванширају за незаслужени пораз на "Маракани" када су дозволили да Мудрински сам окрене резултат.

Партизан дочекује новосадски Пролетер, против кога је било повуци - потегни на Сланој бари пре пар година. Али у Хумској, чини се да ће ти били лакши тренинг за распуцаног шампиона.

На "Карађорђу" реприза од пре пар недеља, сада ће Војводина бити домаћин, Пећинчани гост. Када је формално било обрнуто, Воша је славила пре неколико недеља минималним резултатом.

У Новом Саду још један меч на "Детелинари" гостује крагујевачки Раднички, док би занимљиво могло да буде у Смедереву, где стиже Напредак, коме је, по свему, место у елити.

Парови шеснаестине финала:

ОФК Београд - Слога Краљево
Смедерево - Напредак
Дунав - Металац ГМ
Бежанија - Јагодина
Нови Сад - Раднички Кг
Тимок - Рад
Партизан - Пролетер НС
Војводина - Доњи Срем
Раднички Ниш - Црвена звезда
Ковачевац - Хајдук Кула
Слобода - Инђија
Борац Чачак - Колубара
Младеновац - Спартак
Телеоптик - Јавор
Младост Лучани - Нови Пазар

Нема коментара:

Постави коментар