Странице

понедељак, 24. септембар 2012.

И на Чаиру без Делија?!

После кулског Хајдука, сада су и у нишком Радничком у великом проблему око организације предстојећег меча шеснаестине финала Купа против Црвене звезде, имајући у виду актуелну суспензију навијача црвено-белих.



У ишчекивању дефинитивне одлике Дисциплинске комисије у вези са инцидентима у Крагујевцу, на снази је и даље ''привремена мера'' суспензије навијача Црвене звезде на гостовањима.

Минулог викенда, у кулском Хајдуку су одлучили да им је најбезболније да закључају трибине и организују меч без присуства гледалаца, а ових дана су и у нишком Радничком све ближи таквој одлуци.

Наиме, према данашњим информацијама које преноси ''Журнал'', челници клуба са ''Чаира'' послали су захтев ФСС-у да укине поменуту суспензију навијачима Црвене звезде. Уколико њихов захтев буде одбијен, биће организован састанак у клубу тим поводом, у циљу разматрања могућности да и меч шеснаестине финала Купа Србије буде организован без присуства публике.

Утакмица се игра у среду, седница Дисциплинске комисије је дан раније, када ће практично и бити познато хоће ли Раднички и Звезда играти пред навијачима, или не.

2 коментара:

  1. http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/6258/Rasprodat+sever+za+Kup.html KOGA VI LAZETE BRE?

    ОдговориИзбриши
  2. Не лажемо ми никога ,информација је стављена под упитником јер је било неизвесно шта ће Нишлије одлучити с обзиром на суспензију Делија на гостовањима до даљњег. Поздрав

    ОдговориИзбриши