Странице

уторак, 25. септембар 2012.

Одлази свако ко вреди

Евентуални успеси "А" тима и младе селекције биће прави излог за неке фудбалере...


 Постаје већ фраза да се клубови издржавају од продаје фудбалера, али у условима у којима битише наш фудбал, другог решења нема.

Недавно смо писали о буџету Црвене звезде, јасно је да чак ни са повећаним давањима Руса, уз дугове које клуб вуче, трансфери играча представљају једино решење.

Црвено - бели су у повољној позицији јер просто, имају јачи тим него у последњих неколико година и сигурно је да ће играчи који су код Михајловића или у младој селекцији, бити пред очима менаџера.

За Максимовића се већ прича да га прати Јувентус, али и да ће бити продат инвестиционом фонду Пина Захавија, после чега Звезда неће имати везе са трансфером.

Лазовић у овом тренутку не игра добро, али његов потенцијал није споран и он би без проблема требало да нађе ангажман наредног лета. Када на то додате чињеницу да су понуде за Луку Миливојевића одбијане, да је сада Мудрински у бележницама свих скаута, као и да је Мијаиловић такође могао да оде, јасно је као дан, оно о чему у Звезди нерадо говоре.

У питању је чињеница да ће они за младе играче добити понуде, а да они старији, који имају дозволу да оду, тешко долазе до ангажмана.

Нема коментара:

Постави коментар