Странице

уторак, 8. јануар 2013.

Звездин нови почетак

Иако на "Маракану" није слетело ниједно појачање, Јанковић ће сутра извршити прозивку, а већ за викенд следи одлазак у Анталију. Следи кресање списка професионалаца...



Црвена звезда ће сутра почети припреме за нову сезону, Александар Јанковић ће прозвати играче, а у уводном данима следи комбинација лаганог почетка и тестова који ће показати физичку припремљеност играча.

За викенд екипа путује на први део припрема у Анталију, а у авиону ће бити максимално 26 играча. У принципу познато је који фудбалери ће отпасти, мада се чека званична одлука тренера.

Према неким информацијама Јанковић неће рачунати на Мирића, Ненадића, голмана Дмитровића и неке играче који ће се вратити са позајмица. Интересантна ће бити одлука о Николи Максимовићу који је продат Пини Захавију, али још није нашао клуб.

Омладинац Симић коме ће бити понуђен уговор вероватно путује са екипом у Анталију.

У првој фази боравка у Анталији од 13. до 28. јануара акценат ће бити на физичкој спреми, Јанковић је најавио да ће минутажа у три меча против турског трећелигаша Ејупа, затим нижеразредног немачког Берлина, као и руског Амкара бити равномерно распоређена.

Тим ће се уигравати  у другој фази, такође у Анталији где ће Звезда поново почетком фебруара.

До недеље када одлазе у Турску тешко да ће црвено-бели добити неко појачање. Новца нема, за сада је највећа нада да стигне нека понуда за рецимо Мијаиловића или неког другог играча како би се део новца одвојио за довођење неког играча.

Мада, како ствари стоје, с обзиром на блокаду рачуна, није немогуће да практично са истим саставим Звезда крене у пролеће.

Нема коментара:

Постави коментар