Странице

уторак, 8. јануар 2013.

Каду касни на припреме, голман Дмитровић вишак

На трећи дан Божића стартоваће играчи Црвене звезде. Тренер Александар Јанковић извршиће у среду у 11 часова прозивку црвено–белих, чиме ће бити означен почетак припрема за други део сезоне, у којем је амбиција да се покуша да надокнади минус од шест бодова.

 Новајлија неће бити, бар првог дана, а очекује се долазак свих првотимаца од јесенас, с обзиром да нико није отишао, као и повратак позајмљених играча:
Прва фаза припрема у Анталији трајаће од 13. до 28. јануара, док је друга планирана од 3. до 18. фебруара. База ће бити иста као у последње три зиме, реч је о хотелу „Калиста” у Белеку надомак Анталије.
Током боравка у Турској црвено–бели ће одиграти 12 контролних мечева, при чему је генерална проба 20. фебруара против Шахтјора.
Каду касни
Од странаца Ели Бабаљ је стигао, Натанијел Асамоа се јавио да је кренуо из Гане, а касниће изгледа само Бразилац Каду.
- Спреман се да кренем, тако да нећу због авионских веза моћи да стигнем на време за прозивку, али сам од четвртка на стадиону. Опоравио сам се, тако да ћу одмах моћи да тренирам пуном снагом – предочио је поподне омалени Бразилац у телефонском разговору.
Дмитровић не иде у Турску
Тренер Александар Јанковић планира да на припреме поведе тројицу голмана, дилема ко је прекобројан је већ отклоњена.
- На припреме не иде Марко Дмитровић. Са обзиром да му 30. јануара истиче уговор, понуђен му је нови, прихватио је услове, али га није потписао, тако да на њега не рачунам – објаснио је шеф струке црвено–белих.
Према томе, у Турску ће ићи Бобан Бајковић, Александар Кировски и Милош Весић, као и још 23 играча.

Нема коментара:

Постави коментар