Странице

петак, 7. децембар 2012.

Џаја председник, Јанковић тренер

Драган Џајић ће ипак прихватити кандидатуру на место председника, а уз то ће данас радна група продужити мандат Александру Јанковићу на клупи црвено - белих.


Како смо синоћ и наговестили, Александар Јанковић остаје. Нема више дилеме, добиће прилику да настави започети посао. Наиме, после одмеравања снага унутар управе, дошло се до закључка да међу странцима нема адекватног решења, наиме, они квалитетни су прескупи за клуб у овом тренутку, а не би било паметно улазити у било какве експерименте.

 Већ смо причали о томе да је Јанковић увек долазио да гаси пожар, без шансе да направи свој тим.

Имаће прилику сада, на пролеће га чека потврда, до јуна би морао да донесе титулу на "Маракану", у супротном, иако има уговор до 2014. своју мисију би могао да заврши на крају првенства.

Што се кормила клуба тиче, на место председника враћа се легендарни Драган Џајић. Ваљда не постоји веће слагање око једне ствари у Звезди него да Џаја презме лидерску позицију на "Маракани".

Он се у почетку нећкао, али је уз гаранције чак и политичког врха, силан навијачки притисак пристао да буде на челу црвено - белих.

То наравно без тима сарадника не значи ништа, али имаће одрешене руке, па је сасвим сигурно да ћемо на "Маракани" видети нова лица, али ће један део чланова радне групе остати у клубу.

Спортски директор би требало да буде Зоран Стојадиновић, помињу се Радујко, Антић као и још пар људи који су притекли у помоћ у најтеже време, а јасно је да је највећи противник у овом тренутку време.

Због тога ће редослед корака бити убрзан, а упоредо са финансијском консолидацијом Звезда ће морати да преломи доста ствари око садашњег тима. Она најважнија је како га не ослабити продајама када вас на то присиљава празна каса.

Састанак радне групе биће данас поподне, када ће бити потврђене ове две најважније одлуке, али и разговарано вероватно о прелазном року, начелној трансфер листи, као и о још неким кадровским решењима...

Нема коментара:

Постави коментар