Странице

петак, 23. новембар 2012.

Каду и Асамоа поново у тиму!

Тренер Црвене звезде Александар Јанковић изјавио је данас да ће Бразилац Каду и Натанијел Асамоа из Гане поново бити у конкуренцији за тим у недељној утакмици са ужичком Слободом, у 14. колу Супер лиге.


Каду није играо од августа због повреде колена, док је Асамоа имао здравствене проблеме због којих није тренирао две недеље, али се прошле седмице вратио у тим.

"У Ужице путује 20 играча, међу којима су Каду и Асамоа, што ми је драго. Због повреда неће играти Александар Пантић и Никола Микић", рекао је Јанковић новинарима на стадиону Звезде.

Звезда је у последње четири утакмице три пута изгубила, а Јанковић је истакао да његов тим није у ситуацији да даје "крупна обећања".

"Нисмо у ситуацији да дајемо крупна обећања, међутим, неће нам бити први пут да идемо тежим путем. Победом против Слободе желимо да изадјемо из негативног расположења. Имамо пет бодова минуса у односу на Партизан и још смо у трци за титулу", казао је Јанковић.

Он је додао да добра серија у којој се налази Слобода даје самопоуздање тој екипи.

"Слобода је седам утакмица без пораза, што им даје самопоуздање. То је клуб који стално расте. Имају континуитет у раду, тренер (Љубиша Стаменковић) им је ту дуго, добро их познаје, сјајан је мотиватор и показао је да његова екипа уме да игра и против Звезде и против Партизана. У Слободи не постоји нестабилност ни на једном пољу", рекао је тренер црвено-белих.

Нема коментара:

Постави коментар