Странице

петак, 30. новембар 2012.

Мудрински најбољи фудбалер у ЈСЛ

Нападач Звезде ће половином децембра бити проглашен за најбољег играча лиге. Митровић је перспектива, Симо Крунић најбољи тренер.


Традиционална додела признања најбољима уследиће по завршетку јесени, тачније половином децембра.

Биће изабрани најбољи играч, тренер и најперспективнији играч, то јест дебитант, а "Спорт" је већ дошао до имена лауреата.

Нема великих изненађења, Огњен Мудрински се препоручио головима, прошлог пролећа у Јагодини, јесенас у Црвеној звезди. Млади репрезентативац ће добити признање за најбољег играча лиге у календарској години на измаку.

Прошле године награда је у руке отишла Дарку Лазовићу, такође из Црвене Звезде, а за Партизанове "бебе" је резервисана титула најперспективнијег играча лиге, то јест дебитанта сезоне.

Прошле године у питању је био Лазар Марковић, наследник је Александар Митровић. Млади нападач је пунио насловне стране ове јесени, често и због својих поступака, али није промакло да је у питању изузетно талентован фудбалер.

Што се најбољег тренера тиче, признање ће отићи у руке Симе Крунића. Стратег Јагодине је са клубом изборио историјски пласман у квалификације за ЛЕ прошле сезоне, а да овај клуб није чудо за једну сезону показали су и ове јесени.

Јагодинци су и даље у врху, иако су остали без неколико сјајних фудбалера, рецимо Мудринског, а Крунић је врло брзо успео да створи нови тим, пронађе нове ослонце у екипи па свакако да његов избор представља логичну последицу онога што је урадио у претходних годину дана.

Нема коментара:

Постави коментар