Странице

уторак, 2. октобар 2012.

Јанковић пред Ивањицу: "Победа – једини циљ!"

На конференцији за медије пред сутрашње гостовање Јавору из Ивањице у оквиру одложене утакмице првог кола, Александар Јанковић истиче да његов тим у овај меч улази са истим као и у сваки до сада, а то је да оствари победу.
Пред Црвеном звездом је гостовање у Ивањици које је од великог значаја за београдски тим.

Изабраници Александра Јанковића имају прилику да се евентуалном победом попну на прво место табеле, по први пут након скоро две године, што ставља црвено-бели тим под одређену врсту додатног притиска.

„Моменат јесте специфичан јер бисмо победом у Ивањици изашли на прво место на табели.“

„Ипак, императив није ништа другачији него што је био јуче или пре месец дана. Звездин императив су победе у сваком мечу. Прво место је и наш главни циљ, као и то да на том месту останемо до краја првенства. Пред нама је лепа прилика, даћемо све од себе да сцој циљ остваримо.“, рекао је Јанковић који признаје да је пред његовим тимом тежак задатак.

„Јавор је озбиљан противник кога изузетно респектујемо.“

„Ивањичани су у прошлом колу скинули велики срес и терет победом код куће, очекујем да ће против нас одиграти без притиска и да ће управо због тога бити и опасни. Ради се екипи која је неугодни домаћин, екипа која је умела да Звезди откине бодове у прошлости.“

„Очекујем добру утакмицу, али сматрам да Звезда има велику шансу да победи, уколико играчи дају свој максимум. Полако почињемо да будемо свесни да резултати зависе искључиво од нас самих, нашег залагања и приступа игри.“, истакао је Александар Јанковић.

Иначе, утакмица у Ивањици се игра сутра од 15.30.

Нема коментара:

Постави коментар