Странице

понедељак, 3. септембар 2012.

Происнечки о одласку из Звезде

Просинечки проговорио о одласку, каже да је финансијски проблем постао неиздржив, да нема плате више од пола године. Неће опростити дуг, али оставља отворена врата за повратак. За пар дана одлучује о понуди Камеруна?




Роберт Просинечки је проговорио о одласку из Звезде. Он је "Јутарњем листу" рекао да одлуку о одласку није донео преко ноћи.

"Нисам могао више, пукао сам. У Звезди је ужасно стање, запослени нису примили новац више од шест месеци. Практично је ситуација неиздржива, иако је спонзор Гаспром који је прошле године имао профит од 4 милијарде долара. Звезди не дају новац", каже Просинечки.

Навијачи су тражили да остане.

"Тешко је, Звезда је мој клуб, те играче сам ја селектирао. Против Бордоа је недостајала срећа, ако их не разјуре имају велику будућност, играће у Лиги шампиона. У Звезду се можда једном вратим, нисам затворио врата. У Динамо никада, тамо сам више пута изигран и понижен, нема ту паралеле", јасан је Просинечки.

Звезда му је остала дужна око 300 000 евра.

"Дугови су моја судбина, увек неки репови. Надам се да се са Звездом неће завршити као са Динамом, отписивањем дуга", објашњава "Жути".

Одлучиће за пар дана о понуди Камеруна.

"Тачно је, имам понуду. Изазов је велики, треба наговорити Семија Етоа да се врати. Имају страшан потенцијал", додао је доскорашњи тренер Звезде.

Он је додао да је Хрватска фаворит групе, јер у Србији су прво клубови, па репрезентација.

"Другачије је него код нас, репрезентација није на првом месту. Белгија има страшну генерацију, најбољу од времена Енца Шифа, али верујем да ће Хрватска бити прва", поручио је Роби.

Нема коментара:

Постави коментар