Странице

недеља, 30. септембар 2012.

Јанковић најавио "бројне корекције у игри"

И поред очекиваног тријумфа над Смедеревом, тренер Црвене звезде није у потпуности задовољан оним што су његови фудбалери вечерас показали. Тренер Смедерева жали за пропуштеним приликама Радета Вељовића на почетку меча.




Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је да је његова екипа вечерас заслужено дошла до победе над Смедеревом са 3:1 у седмом колу Супер лиге.

"Заслужено смо победили, иако смо у овој утакмици очекивали више од самих бодова. Енергетски је нисмо изнели како смо желели, а нашим грешкама дали смо самопоуздање противнику", рекао је Јанковић новинарима после утакмице у Београду.

Јанковић је казао да је његов тим лоше почео утакмицу, али да је на време постигао голове.

"Имали смо, ипак, доста проблема са саставом због повреда и замора код играча, лоше смо ушли у утакмицу, али после тога успели смо да постигнемо два гола у право време", казао је он.

Тренер црвено-белих истакао је да његову екипу очекују бројне корекције у игри и да ће у ходу исправљати грешке.

"Очекују нас бројне корекције у игри, али успели смо да изнесемо шест тешких утакмица у којима смо победили и у ходу исправљамо грешке које имамо и не можемо да будемо задовољни. Сада нам предстоје још два тешка гостовања", рекао је Јанковић.

Јанковић је честитао Елију Бабаљу на голу у првенственом дебију за Црвену звезду.

Тренер Смедерева Александар Јањић казао је да би утакмица вероватно била другачија да је нападач његове екипе Раде Вељовић искористио прилике у осмом и 10. минуту.

"Мислим да је Црвена звезда доминирала у већем делу утакмице, водила игру и на време постигла голове. Утакмица би вероватно отишла у другом смеру да смо искористили две шансе које је на почетку имао Раде Вељовић. Сва три гола примили смо из контранапада, што је чудно када гостујеш на Маракани", рекао је Јањић.

Нема коментара:

Постави коментар