Странице

уторак, 18. септембар 2012.

Историја се понавља из године у годину

    У петом колу Јелен Суперлиге Хајдук је одолевао шампиону само у првих тридесет минута меча, а онда је екипа из Куле убедљиво поражена у Хумској од Партизана (5:2). Међутим, не и први пут, "хајдуци" на мегдан црно-белима нису изашли у најјачем саставу. Против Партизана у суботу у тиму нису били Браћ, Булатовић, Поповић, Милутиновић, Ћулум и Адамовић.


     Оваквих ствари било је најчешће када је клуб водио симпатизер Партизана Никола Џомба. Ипак, чини се да је стара пракса настављена, а тренер Ранко Делић ову чињеницу објашњава да "Хајдук очекује серија тешких утакмица, па да су морали да сачувају ровите и преморене играче за предстојеће мечеве". Занимљиво, наредни меч у Јелен Суперлиги Куљани играју наредног викенда против Црвене звезде на свом стадиону.

     У клубу са "Маракане" нису желели да коментаришу одлуку стручног штаба клуба из Куле да против црно-белих не истрче у најјачем саставу, већ да се сачувају за дуел са црвено-белима.

-     Немамо коментар. Остављамо јавности и људима који воде такмичење да суде о оваквим стварима. Ми гледамо само у своје двориште - пренео је став клуба портпарол Црвене звезде Марко Николовски.

Нема коментара:

Постави коментар