Странице

субота, 1. септембар 2012.

Одређене цене улазница за Раднички

 Водећи се оном старом да се на муци познају јунаци, у табору београдског клуба очекују да ће се управо тако понашати и навијачи и играчи.

Времена за очајавање нема, у недељу на “Маракану” стиже нишки Раднички у оквиру 04. кола, свестан је тренер Јанковић да ће његови момци бити емотивно испражњени на сутрашњој утакмици.

"Морамо да идемо даље. Момцима је јако тешко, многи су у четвртак и заплакали, али морамо се окренути домаћим изазовима. Ја им честитам на свему што су приказали, морамо да наставимо са истом игром у првенству.”, рекао је он.

Утакмица против Радничког се игра сутра од 19 сати, из клуба позивају навијаче да дођу на стадион и охрабре момке који су дали свој максимум у Европи.

“Након елиминације и гола примљеног у 93. минуту, јасно је да ће нашим фудбалерима бити потребна што већа подршка како би из несрећног пораза изашли што јачи.”, стоји на званичном сајту клуба уз информацију да ће данас кренути и продаја карата за меч 04. кола Јелен Супер лиге.

Улазнице за меч против Радничког ће се продавати на благајнама стадиона “Маракана” у суботу од 11 до 15 сати, као и на дан меча од 11 до почетка меча.

Цене улазница су следеће:

Север: 300 динара

Исток: 400 динара

Запад: 500 динара




Након прва три кола Црвена звезда и Раднички имају исто број бодова, 4, с тим да црвено-бели имају и утакмицу мање од свог нишког противника.

На сутрашњем мечу, навијачи Црвене звезде би утиму могли да виде и Ненада Милијаша, повратника у црвено-беле редове, нову 'десетку' и фудбалера који је јуче на званичном представљању истакао да је физички потпуно спреман и да ће бити на располагању тренеру Јнаковићу.

Такође, већ за овај меч, Јанковић би на располагању требало да има и остала два појачања која су стигла последњих дана прелазног рока, Огњена Мудринског и Александра Пантића.

Нема коментара:

Постави коментар