Странице

недеља, 22. мај 2016.

Качар у Звезди?!

По завршетку сезоне у Бундеслиги, о Гојку Качару је у српским медијима почело да се пише као о потенцијалном појачању Црвене звезде. Какве су шансе црвено-белих да се то и догоди?



Двадесетдеветогодишњи Гојко Качар броји последње дане у екипи немачког Хамбурга, са којим је ове сезоне освојио 10. место у Бундеслиги.

Овог лета ће постати слободан играч, промениће средину, а у домаћим медијима је већ најављен као једно од могућих појачања Црвене звезде у походу ка Лиги шампиона.

Међутим, у изјави ''Новостима'', српски инртернационалац истиче да је на такве спекулације већ навикао годинама уназад, а истина је да има знатно другачије планове, који нису везани за повратак у Србију.

''Сваке године у ово време креће прича да се враћам у српски фудбал, у Партизан или Звезду, па зашто не би и сада то била тема.

Истекао ми је уговор са Хамбургом, слободан сам играч и истина је да има неколико заинтересованих клубова. Моја жеља је да наставим каријеру у иностранству'', јасан је Качар.

Њему наредних дана остаје да испуни и преостале обавезе у Хамбургу, да одигра пар ревијалних мечева, после чега може на одмор.

Качар је најавио да ће део одмора провести у родном Новом Саду, па је то можда Звездина шанса да га црвено-бели ипак убеде да се предомисли...

Извор: http://www.sportske.net/ 

Нема коментара:

Постави коментар