Странице

субота, 22. децембар 2012.

Мисимовић нова Звездина идеја?

Србин који игра за Босну у другом плану у Динаму и могао би да буде део трансфера Дарка Лазовића. Ипак, новац би могао да буде нерешив проблем.


Mилош Нинковић је отишао у Евијан, Звезда наставља потрагу за још једним креативцем кога би упарили са Милијашом.

Како пише "Спорт" идеја је Звјездан Мисимовић на кога тренер московског Динама не рачуна. Према тим наводима, "Полицајци" су заинтересовани за Дарка Лазовића, летос је њихова понуда одбијена, видећемо да ли ће у јануару поново покушати да доведу Звездиног аса.

У том случају би црвено - бели желели Мисимовића и новац, међутим, неколико ствари није јасно.

Пре свега цена Лазовића који је одиграо лошу јесен, затим то колико Динамо цени Мисимовића који је доведен као велико појачање. Овај Србин који игра за репрезентацију БиХ је стигао прошле године из Галатасараја у Москву за нешто мање од пет милиона евра. Пре тога су га Турци купили од Волфсбурга за седам милиона, а његова годишња примања су за српске клубове мисаона именица.

Иначе Мисимовић је рођен у Немачкој, играо је за репрезентације Југославије у млађим категоријама, затим млади тим СЦГ, али је оцењен као неперспективан, а тадашњи селектор младих Владимир Петровић је према неким информацијама сматрао да је Мисимовић предебео и да нам није потребан.

После тога, класика, Мисимовић је заиграо за БиХ, сакупио око 70 наступа, а после млађих категорија Бајерна, афирмацију је стекао у Бохуму и Нирнбергу пре одласка у Волфсбург.

Ради се о сјајном играчу, али је и питање његове мотивације у ЈСЛ јер је играо у много јачим такмичењима...

Нема коментара:

Постави коментар