Странице

субота, 15. децембар 2012.

Мијаиловић не може у Фиорентину



У Црвеној звезди таман што су се потреси мало примирили следи нови турбулентни период, који ће по свему судећи донети јануарски прелазни рок. Црвено-бели не крију да су у тешкој финансијској ситуцији, да за предстојећи прелазни рок имају на располагању нула евра, па су неминовни одласци на “Маракане”.

Мијаиловић не може у ФиорентинуНајближи одласку је Срђан Мијаиловић, помно га прати Фиорентина, али је мало вероватно да до трансфера дође пре лета. Звезда на младом репрезентативцу сигурно може да заради, а и он би радије променио средину, с обзиром да је изгубио летос статус првотимца. Зенит је летос био спреман да доведе популарног Мићка, који је ипак продужио уговор са Звездом, а сада се помињу Фиоретнина и Андерлехт.

Клуб из Фиренце је озбиљно заинтересован за Звездин бисер, али како преносе тамошњи медији, не могу га довести пре лета, јер се ради о играчу ван Европске уније. Италијани га пореде са Владимиром Југовићем, истучу да је његова цена измђу 2,5 и три и по милиона евра, али се “љубучасти” уздају у преговарачке способности спортског директора, па верују да ће Данијеле Праде успети да “обори” цену.

Нема коментара:

Постави коментар