Странице

понедељак, 24. децембар 2012.

Звезда још моћнија у 2013

Тренер Црвене звезде задовољан учинком свог тима у досадашњем току сезоне, као и кадром којим располаже, али не одбацује могућност ни да се у наставку сезоне његов тим и додатно појача.



Годину на измаку екипа Црвене звезде завршила је на другом месту АБА лиге, уз рутински пласман у другу фазу такмичења у Еврокупу.

Изузимајући лош старт сезоне, може се рећи да су очекивања после формирања новог тима за сада остварена, поготово имајући у виду да црвено-бели имају и најстандарднију форму од свих екипа у АБА лиги, уз водећу Игокеу.

На мини-паузу у лиги црвено-бели су отишли победом над Задром у Пиониру, а први ривал у 2013. години биће им Олимпија у Љубљани, већ 5. јануара.

Свакако, тешко гостовање за екипу Владе Вукоичића, али обзиром на све што су показали у досадашњем току сезоне, утисак је да ће успешна серија црвено-белих бити настављена и у 2013. години.

Летошња појачања, предвођена Игором Ракочевићем, приказала су се у одличним издањима, а тренер црвено-белих је у изјави коју су пренеле ''Новости'' најавио могућност додатног јачања тима, иако је задовољан кадром којим тренутно располаже. 

''Зашто да не? Увек постоји могућност да се деси нешто непланирано, а ми константно пратимо дешавања на тржишту'', истакао је Вукоичић.

Нема коментара:

Постави коментар