Странице

четвртак, 22. новембар 2012.

Одбојкаш Партизана носио Звездину капу

Одбојкаш Партизана Алекса Брђовић направио је невиђен гаф када се сликао са капом, на којој се налази грб вечитог ривала Црвене звезде.
Алекса, који је иначе син прослављеног репрезентативца Дејана, сликао се у клупској јакни у отвореном аутобусу, а фотографија се појавила на једној партизановој Фејсбук страници , чиме су сви “гробари” били огорчени.

Наравно, навијачи су одмах реаговали и послали низ увредљивих коментара на његов испад и затражили од Управе клуба да га одмах отпусте.

Како сазнајемо, Брђовић млађи не крије навијачку припадност “црвено-белима”, већ је често на утакмицама Црвене звезде у фудбалу и то међу најватренијим навијачима.

Такође, Алекса је почео да тренира у Звезди када је његов отац био тренер, а потом је отишао у Раднички из Крагујевца, па у Партизан. Навијач Звезде је још одмалена, када је његов отац играо, а како је недавно изјавио, када у црно-белом дресу игра против Звезде, искључи емоције и игра најбоље што може.

- Нисам добио шансу у Звезди. Али не жалим се, јер у одбојци ривалитет са Партизаном није тако јак као у другим спортовима. Искључим емоције и остављам срце на терену – рекао је летос Брђовић јуниор.

Иначе, Брђовић је повремени репрзентативац Србије, а летос је био на ширем списку селекције за ОИ у Лондону.

Нема коментара:

Постави коментар