Странице

среда, 5. септембар 2012.

Лукић одбројава последње дане у Звезди

Владан Лукић и даље у фотељи председника клуба, међутим расте притисак да се повуче. Хоће ли добити протоколарну функцију? Смена најгоре решење, камен спотицања спортски директор...




Владан Лукић би могао да напусти Звезду у наредних месец дана, међутим споран је начин на који ће отићи. Наиме, најгоре решење за клуб би била смена председника, што практично сви заинтесовани желе да избегну.

У овом тренутку још није сигурно хоће ли се вратити Драган Џајић, он остаје чврст у намери да сачека решење судског процеса. Сама пресуда неће уследити у септембру, мада се суђење приближава крају.

Подсетимо, Џајић је одбио помиловање, желећи да своју невиност докаже пресудом.

Како пише "Спортски журнал", власт има и резервно решење, Сашу Влаисављевића потпредседника Привредне коморе, а у том случају би се Џајић нашао на месту председника Скупштине.

Лукићу ће бити наредног викенда понуђено да се часно повуче, можда и задржи неку протоколарну функцију. Међутим, није извесно да ће то прихватити, тим пре што има подршку остатка управе, а размишља како да попуни место спортског директора.

Поново је актуелизована прича око Небојше Крупниковића, што би био прст у око Џајићу, не због самог "Крупног", већ јер се зна да је кандидат за ту функцију Зоран Стојадиновић, познати фудбалски менаџер. Он је Џајићево решење, а дуго је у сукобу са Лукићем.

Лист поставља питање о судбини Горана Весића за кога многи тврде да из сенке води клуб. Он је за неке сива еминенција, видећемо каква ће бити његова судбина, а занимљиво да је Весић био члан УО у време када је Џајић био председник, почетком века.

Расплет у Звезди следи...

Нема коментара:

Постави коментар